2017, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA

Acest business s-a născut din pasiune, dintr-o dorință de a experimenta și a ne juca cu ceea ce iubim cel mai mult – cafeaua. 

Planul nostru a fost de la început sa testam, sa încercam si sa exploram cat de mult in ceea ce privește aromele si cafeaua. Numai explorând avem posibilitatea sa evoluam si sa livram aromele perfecte, pe care voi și clienții voștri le vor adora. Îți promitem ca nu te vei plictisi cu noi.

Am adunat cafea din toata lumea pentru ca am vrut sa oferim calitate, diversitate si povesti diferite. Credem cu tărie că fiecare punga de cafea are propria poveste și călătorie, și că noi, iubitorii de cafea, facem parte din ea.

Ne dorim o relație prietenoasă, deschisă, sinceră și transparentă cu colaboratorii noștri. Știm că gusturile diferă la fiecare persoană în parte, de aceea, în prăjitoria noastră vei putea alege, împreună cu noi, cafeaua care simți că ți se potrivește. Vrem sa avem o legatură și o comunicare aparte cu partenerii noștri si vă primim cu bratele deschise in comunitatea noastră.

 

In the press…

Interviu cu Dorin Costea, co-fondator Hot Pipes Roastery

Hot Pipes Roastery – ILovecluj

Screenshot 2023 02 08 at 12.18.33