2017, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA

Atunci cand am scris acest manifest totul s-a rezumat la patru cuvinte:

Sinceritate: Nu vom promite niciodata ceva ce nu vom putea oferi. Suntem ceea ce suntem si iti vom arata exact aceasta latura a noastra. Ne dorim o relatie prietenoasa, deschisa, sincera si transparenta cu colaboratorii nostri. Credem ca toata lumea are dreptul la libera exprimare. Asadar, daca va place sau nu va place ceva la noi am aprecia daca ne-ati spune pentru a ne oferi ocazia sa ne imbuntataim si sa evoluam. Haideti sa fim prieteni!

Experimentare: Aceasta afacere s-a nascut din pasiune. Vom lua totul pas cu pas si suntem constienti ca in drumul nostru vom face si greseli, dar vom face tot posibilul sa le corectam. Planul nostru este sa testam, incercam si sa exploram cat de mult in ceea ce priveste aromele si cafeaua. Numai explorand avem posibilitatea sa evoluam si sa livram aromele perfecte, pe care clientii vostri le vor adora. Iti promitem ca nu te vei plictisi cu noi.

Prietenie: Vrem sa avem o legatura si o comunicare aparte cu prietenii nostri (clientii) si ii primim cu bratele deschise in cercul nostru. Vom vorbi mult despre motoare, calatorii, muzica si cafea. Credem ca acestea sunt o combinatie buna, asa ca, alatura-te noua! Orice alte subiecte vreti sa le adagam in lista suntme convinsi ca vor deschide noi orizonturi pentru noi. Sa nu uitam ca prietenii si cafeaua sunt cel mai bun mix!

Arome: Am adunat cafea din toata lumea pentru ca am vrut sa oferim calitate, diversitate si povesti diverse. Credem cu tarie ca fiecare punga de cafea are propria poveste si calatorie, si ca noi, iubitorii de cafea, facem parte din ea.

PS: Uneori vom pune aici poze needitate din telefoanele noastre, ca parte din sinceritatea despre care vorbeam mai devreme. Vom face acest lucru de dragul frumusetii imperfectiunii, dar si pentru ca vrem sa aratam munca noastra, lupta noastra si starea noastra. Totul este munca in dezvoltare, nu-i asa?