Aceasta politica de confidentialitate evidentieaza practicile de confidentialitate pentru hotpipes.ro. Politica de confidentialitate se aplica exclusiv asupra informatiilot colectate de hotpipes.ro. Va va instiinta asupra:

  • Datelor cu caracter personal colectate de la dvs. prin intermediul acestui site, cum vor fi folosite acestea si cu cine va fi partajata.
  • Ce optiuni disponibile aveti cu privire la utilizarea datelor dvs cu caracter personal;
  • Procedurile de securitate disponibile care sa protejeze aceste date;
  • Cum puteti corecta/modifica datele dvs cu caracter personal.

COLECTAREA , UTILIZAREA SI PARTAJAREA DATELOR CU CARACTER  PERSONAL

Numai Hot Pipes Roastery foloseste informatia colectata de pe website. Avem acces si colectam numai datele cu caracter personal pe care ni le oferiti dvs prin intermediul emailului sau alta metoda de contactare. Nu vom transmite mai departe aceasta informatie si nu o vom imparti cu nimeni.

Vom folosi datele dvs cu caracter personal pentru a comunica cu dvs, cu privire la motivul pentru care ne-ati contactat initial. Nu vom imparti informatiile dvs cu alti terti din afara organizatiei noastre, decat daca va fi necesar in finalizarea cererii dvs. Ex. pentru a expedia o comanda.

Va vom contacta prin intermediul emailul, numai cu acordul dvs., pentru a va informa asupra ofertelor speciale, produse sau servicii noi sau modificari aduse acestei politici de confidentialitate.

ACCESUL DVS. LA DATELE CU CARACTER PERSONAL 

Puteti opta oricand pentru a nu mai primi mesaje (prin intermediul emailul, telefonic sau retelele de socializare) de la noi. Contactandu-ne oricand la adresa de email sau telefonic, puteti opta pentru urmatoarele:

  • Sa aveti acces la datele pe care le detinem despre dvs.
  • Sa modificati/corectati datele dvs. cu caracter personal;
  • Sa ne cereti sa stergem datele dvs. cu caracter personal;
  • Sa va exprimati price ingrijorare cu privire la modul in care folosim datele dvs.

SIGURANTA DATELOR DVS.

Luam toate masurile necesare pentru a va proteja datele cu caracter personal. Atunci cand ne furnizati informatii cu caracter personal, acestea sunt protejate atat online, cat si offline.

Oricand colectam date sensibile, precum datele cardului dvs. de credit, aceasta informatie este criptata si transmisa noua intr-un mod securizat. Puteti verifica cest lucru cautand icoana cu lacat blocat din browserrul dvs sau prezenta „https” la inceputul adresei paginii web.

In timp ce utilizam criptarea informatiilor sensibile transmise online, protejam aceste date si offline. Are acces la aceasta informatie numai personalul care are nevoie sa o acceseze pentru anumite actiuni (faacturare, serviciul clienti). Calculatoarele/Serverele pe care sunt stocate aceste date se gasesc intr-un mediu securizat.

ACTUALIZARI

Politica noastra de confidentialitate poate uneori suferi modificari, si toate aceste actualizari vor fi postate pe aceasta pagina.

CONTACTEAZA-NE

Ne poti adresa intrebari, trimite comentarii si opta pentru a primi actualizari si noutati la adresa de email contact@hotpipes.ro sau telefonic la +40 799 107 906.