• Pick-up de la Hot Pipes Roastery

Comenzile pot fi ridicate de la Hot Pipes Roastery din Cluj-Napoca, strada Cireșilor, nr. 84,  în intervalul orar 08:00-17:00. 

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi. Comenzile înregistrate după ora 13:00 vor fi disponibile a doua zi, exceptând zilele de weekend. 

Odată ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită, veți fi anunțați prin email și apel telefonic sau mesaj.

Pentru orice comandă ridicată de la shop-ul nostru de pe strada Cireșilor 84, Cluj-Napoca și îți oferim un espresso gratis

  • Transport national prin firma de curierat Sameday

Comenzile sunt livrate de la Hot Pipes Roastery din Cluj-Napoca și ajung la destinație în decurs de 1-3 zile lucrătoare de la predarea pachetului către curier. 

Costul este 19 lei (tarifele includ TVA). 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 la nivel național sau 100 lei pe raza orașușui Cluj Napoca transportul este gratuit

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi, iar apoi predate curierului pentru livrare. Comenzile înregistrate după ora 13:00 ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor înregistrate. 

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați. 

Pentru orice întrebări sau detalii, vă stăm la dispoziție de luni până vineri la numărul de telefon 0799 107 906, în intervalul orar 09:00-17:00.