CAFEA EL SALVADOR La Cumbre 250g

55,00 lei

Cafea de specialitate, proaspăt prăjită, boabe sau măcinată, 100% Arabica, bine echilibrată, cu note de smochine și sirop de arțat. Prelucrarea cafelei Red Bourbon prin metoda honey presupune decorticarea fructelor și semi-spălarea sau uscarea acestora cu un strat de mucilagiu (asemănător cu mierea din fructul de cafea). Rezultatul: corpolență, gust echilibrat, domol în aciditate, dulceață mai evidentă decât la boabele procesate natural.

Alege AICI gradul de măcinare al cafelei de origine: 

  • Cafea boabe
  • Macinata - Espresso
  • Macinata - Frenchpress
  • Macinata - Ibric
  • Macinata - Moka pot
  • Macinata - V60
Golește

Livrare în Cluj-Napoca – GRATUIT la plata cu cardul 

Livrare în România – GRATUIT la comenzi peste 150 lei (15 lei în raza de acoperire SAMEDAY)

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

EL SALVADOR,

Santa Ana, La Cumbre

Continent: America Centrală

Țară: El Salvador

Regiune: Santa Ana

Relief: muntos și vulcanic

Fermă: El Manzano

Producător: Emilio Lopez

Altitudine: 1550 m

Specie: Arabica

Varietate: Red Bourbon

Recoltare: decembrie – martie

Tip de recoltare: manuală

Proces: honey

Note: smochine, sirop de arțar

Nota prăjitorilor

Calătoria senzorială a boabelor de cafea proaspăt prăjite începe la El Manzano, una din fermele prietenului și colaboratorului nostru, Emilio Lopez. Pentru că și-a dorit o cafea fructată și armonioasă, cu un profil dulce, Emilio a izolat cel mai înalt lot al său, la o altitudine de aproximativ 1550 metri, unde a cultivat una din varietățiele noastre favorite: Red Bourbon. A denumit acest loc La Cumbre, în traducere liberă: culmea sau piscul.

Emilio Lopez face parte din cea de-a șasea generație de fermieri a familiei sale, iar în anul 2001, când a preluat compania, și-a propus să se reinventeze folosind trei valori-cheie: calitate, consecvență și inovație.

Patru ani mai târziu, Emilio a reușit să instaleze o unitate performantă de procesare a cafelei la El Manzano, o fermă din apropiere. Cu ajutorul acesteia, el a început să producă, să prelucreze și să exporte nu doar propria cafea boabe, ci și cea a altor ferme locale, devenind unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din America Centrală.

Prăjitorii noștri au încredere în cafeaua lui Emilio pentru că este un om al tradiției, preciziei și perfecțiunii.

Recenzii

Prăjitorii noștri de cafea îți mulțumesc că ne-ai ales.

Dacă a ajuns la tine o pungă de fericire, atunci te rugăm să ne spui cum a fost să guști din ea.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button