• COFFEE RACER SRL
  • CUI: 28244790 REG. COM. J12/747/2011
  • Str. Plopilor 58 B, Cluj Napoca, Cluj

Bine ati venit pe siteul Hot Pipes Roastery! Accesul si utilizarea siteului Hot Pipes Roastery, inclusiv continutul si serviciile oferite prin intermediul acestuia se va face in baza termenilor si conditiilor enuntate mai jos. Accesand siteul nostru sunteti de acord cu acesti termeni. Orice modificari aduse se vor face imediat fara instiintarea clientului, care are oricand acces la site. Continuarea utilizarii acestuia reprezinta acceptarea acestor modificari rectificate

Confidentialitatea

Va respectam confidentilalitatea. Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate pentru a intelege practicile noastre cu privire la aceasta. Orice informatie transmisa catre noi pentru crearea unui cont pe site sau prin alte mijloace devine subiectul politicii noastre de confidentialitate.

MARCA INREGISTRATA

Hot Pipes Roastery®  este marca inregistrata.  Nu puteti folosi aceasta marca fara acordul nostru in prealabil. Orice alte nume, logouri si nume de servicii, desinguri sau slogane care apar pe site sunt marca inregistrata al Hot Pipes Roastery.

ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Siteul de fata si intregul sau continut, elemente si functionalitate (incusiv, insa fara sa se limiteze la intreaga informatie, software, text, imagini, video si audio, design) apartin administratorului Hot Pipes Roastery, licentiatorilor sai si altor furnizori si sunt protejate de legea privind drepturile de autor si a proprietatii intelectuale. Acesti termeni va permit folosirea acetui website strict in scop personal si necomercial. Nu aveti dreptul sa reproduceti, distribuiti, modificati creati derivate ale continutului, republicati, descarcati, stocati sau sa transmiteti mai departe materialele de pe acest site, decat in urmatoarele situatii:

  • Computerul personal poate stoca temporar copii in memoria RAM, ca urmare a accesarii siteul nostru;
  • Puteti stoca fisiere ce sunt arhivate automat de browserul dvs;
  • Puteti face tipari sau downloada o copie a unui numar rezonabil de pagini a siteului numai in scopuri personale, necomerciale, insa fara a reproduce, publica sau distribui mai departe aceasta informatie;

Prin aceasta acordati lui Hot Pipes Roastery si afiliatilor sai dreptul liber, fara restrictii, irevocabil, permanent, non-exclusiv si pe deplin transferabil si nealeator si permisiunea de a folosi, copia, reproduce, modifica, adapta, publica traduce, crea derivate din, distribui si arata orice imagini, scrieri, fotografii, inregistrari audio si video, si alt continut pe care l-ati publicat pe site, si dreptul de a le incorpora in alte lucrari sub orice forma, media sau tehnologie, in scopuri editoriale, comerciale, ne-comerciale, promotionale sau altele, fara consimtamantul dvs ulterior sau drept de explicatie din partea noastra.

Prin utilizarea siteului hotpipes.ro garantati ca aveti peste 18 ani si ca postarile dvs pe site sunt originale si va apartin, si nu incalca dreptul la proprietate intelectuala a unei alte parti si nici o alta parte nu are drept asupra acestora.

UTILIZARI PERMISE SI INTERZISE

Aveti dreptul de a folosi acest site numai in scopuri legale si in baza acestor termeni si conditii. Va dati consimtamantul sa nu utilizati acest site in vreun fel ce ar putea incalca orice legi internationale si nationale. De asemenea, sunteti de acord sa nu:

  • Utilizati acest site in orice mod care l-ar putea afecta, suprasolicita, dauna sau interfera cu o alta terta parte care utilizeaza acest site;
  • Sa utilizati orice robot, sipder sau dispozitiv automat, sa procesati sau sa  accesati pentru a monitoriza sau copia materiale de pe acesta;
  • Sa utilizati dispozitive sau softwarte care sa interfereze cu functionarea adecvata a siteului;
  • Sa introduceti virusi si alte derivate  cre sunt daunatoare si produc daune tehnologice;
  • Sa incercati sa aveti acces neautorizat la site si la serviciile conexe acestuia;

RELEVANTA INFORMATIEI DE PE SITE

Informatia prezentata pe site este strict in scopuri generale de informare. Nu garantam acuratetea, completitudinea si deplinatatea acesteia. Orice incredere acordata informatiilor prezentate o faceti pe propria raspundere.

ACHIZITIONAREA PRODUSELOR

Pentru a putea achizitiona produse de pe siteul nostru trebuie sa va creati un cont si trebuie sa aveti peste 18 ani. Atunci cand va creati contul va asigurati ca (1) indepliniti limita de varsta, (2) orice informatie furnizati este corecta, curenta si completa, (3) sunteti pe deplin responsabil pentru toate tranzactiile efectuate sub numele dvs si din contul dvs, (4) sunteti responsabil pentru confidentialitatea datelor dvs, a contului, a userului si a parolei asociate acestuia. Ne rezevam dretul de a intrerupe acest cont in cazul in care consideram ca ati incalcat cele de mai sus.

MODIFICARI LA SITE

Uneori vom aduce modificari sau actualizari de continut siteul nostru. Orice material de pe site poate sa fie expirat la un anumit moment si nu suntem pbligati sa updatam acest material.

LEGATURA CU WEBSITE-UL

Puteti sa faceti legatura cu pagina principala, in mod legal, fara sa afecteze reputatia acestuia si fara sa faceti abuz de aceasta, insa nu puteti face legatura intr-un mod care sugereaza o asociere sau acord cu noi, fara sa avetoi consimtamantul nostru scris.

LEGATURI DINSPRE WEBSITE

Nu avem control asupura oricarei legaturi dinspre acest site catre alte siteuri sau resurse si nu ne asumam responsabilitatea de orice pierdere sau dauna care poate aparea in urma accesarii acestora.

DISCLAIMER DE GARANTII

Nu putem garanta si asigura ca documentele disponibile pentru descarcare de pe acest website sunt lipsite de virusi. Sunteti responsabili de implementarea procedurilor care sa intruneasca toate cerintele necesare pentru protectia anti-virus. NU VOM FI RASPUNZATORI PENTRU ORICE DAUNA SAU PIERDERE CAUZATA DE UN ATAC TEHNOLOGIC, VIRUSI SAU ALTE MATERIALE TEHNOLOGICE DAUNATOARE CARE VA POT AFECTA ECHIMAPENTELE, PROGRAMELE SI DATELE DE PE COMPUTER SAU ALTE MATERIALE AFLATE IN PROPRIETATEA DVS DATORITA UTILIZARII SITEULUI NOSTRU, SAU A ALTOR SERVICII OBTINUTE PRINT ITERMEDIUL ACESTUIA, DESCARCARII A ORICAROR MATERIALE DE PE ACESTA SAU A SITEURILOR CU CARE ACESTA STABILESTE LEGATURI. UTILIZAREA SITEULUI NOSTRU, A CONTINUTULUI SAU SI A SERVICIILOR OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA SE FACE PE PROPRIA DVS RASPUNDERE. SITEUL NOSTRU, CONTINUTUL SI SERVICIILE CONEXE SUNT OFERITE IN BAZA „ASA CUM SUNT” SI „ASA CUM SUNT DISPONIBILE” FARA NICI UN FEL DE GARANTIE DE ORICE NATURA, FIE EA EXPRIMATA SAU IMPLICATA. NICI HOT PIPES ROASTERY SI NICI PERSOANELE ASOCIATE CU ACESTA NU OFERA GARANTII CU PRIVIRE LA COMPLETITUDINEA, SECURITATEA, INCREDEREA, CALITATEA, ACURATETEA SAU DISPONIBILITATEA ACESTUI SITE. FARA A LIMITA CELE PRECEDENTE, NICI HOT PIPES ROASTERY SI NICI O ALTA PERSOANA ASOCIATA ACESTUIA REPREZINTA SAU GARANTEAZA CA SITEUL NOSTRU, CONTINUTUL SAU SAU SERVICIILE OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA VOR FI CORECTE, PRECISE, FARA ERORI SAU NEINTRERUPTE, CA GRESELILE VOR FI CORECTATE, CA SITEUL SAU SERVERUL CARE-L FACE DISPONIBIL SUNT FARA VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE SAU CA SITEUL NOSTRU SI SERVICIILE OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA VOR INDEPLINI NECESITATILE SI ASTEPTARILE DVS.

LIMITARE A RASPUNDERII

IN NICI O SITUATIE HOT PIPES ROASTERY, AFILIATII SAU LICENTIATORII SAI, FURNIZORII DE SERVICII, ANGAJATII, OFITERII SAU DIRECTORI, VOR FI RESPONSABILI DE DAUNE DE ORICE FEL, SUB ORICE TEORIE LEGALA, CE SE VA CONTURA IN LEGATURA CU UTILIZAREA DVS, SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA, WEBSITEUL NOSTRU, ORICE WEBSITEURI ASOCIATE CU ACESTA, ORICE CONTINUT DE PE WEBSITE SAU ORICE SERVICII OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA, INCLUSIV ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PUNITIVE, CE INCLUD, DAR NU SE LIMITEAZA LA RANIREA PERSONALA, DURERE SAU SUFERINTA, SUFERINTA EMOTIONALA, PIERDEREA VENITURILOR, A PROFITURILOR, A AFACERII SAU A ECONOMIILOR ANTICIPATE, PIERDEREA UTILIZARII, A ADATELOR , CAUZATE DE PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLJENTA) SAU RUPEREA CONTRACTULUI.

DESPAGUBIRE

Sunteti de acord sa aparati, garantati si sa exonerati Hot Pipes Roastery, afiliatii sau licentiatorii sai, furnizorii de servicii si angajatii, ofiterii, directori, contractorii, agentii, licentiatorii, furnizarii, succesorii acestora de orice cereri, raspunderi, daune, judecati, pierderi, costuri, cheltuieli sau taxe ce vor aparea in legatura cu incalcarea dvs a acestor termeni sau a utilizarii websiteului, incluzand, dar fara a se limita la orice utilizare de continut, servicii si produse altele decat cele autorizate in acesti termeni si conditii.

ACORDUL

Acesti termeni si conditii, impreuna cu politica noastra de confidentialitate reprezinta un acord  unic intre dvs si Hort Pipes Roastery cu privire la websiteul nostru si inlocuieste orice neintelegeri anterioare, acorduri, reprezentari si garantii, ambele scrise sau verbale, cu privire la websiteul nostru.